На сьогоднішній день гречка – це бажаний продукт на столах людей, які стежать за фігурою та правильним харчуванням. А щоб урізноманітнити меню та надати цій каші особливий смак, використовують соуси. Саме вони гречку ушляхетнюють.
Гречана крупа - 1 склянка Свинина – 250 г Морква – 70 г Цибуля ріпчаста - 70 г Чеснок - 1 зубчик Томатна паста – 1 ст. ложка Олія - 50 мл Сіль - 8-10 г (за смаком) Перець чорний мелений - 4-5 г (за смаком)Гречку промити, залити у каструлі водою (2 склянки), відправити на плиту. Коли вода закипить, зменшити вогонь, додати|добавляти| сіль|соль| (4-5 г).
Варити гречку під кришкою на малому вогні 20 хвилин|мінути|.
Цибулю очистити та нарізати кубиками.
Моркву очистити та натерти на тертці.
М'ясо нарізати на шматочки та пропустити через м'ясорубку.
Ви просто повинні це спробувати: рецепт тушкованих баклажанів з курячими серцями та сиром
Від магазинного ви тепер точно відмовитеся: рецепт найсмачнішого домашнього кетчупу з помідорами та яблуками
У Кремлі вже заявили, що Росія не проти мирних переговорів із Україною
Вона ідеально підійде для м'яса та салатів: рецепт найсмачнішої маринованої цибулі на зиму без стерилізації
Викласти фарш у сковороду із обсмаженими овочами.
Обсмажити фарш із цибулею та морквою протягом 4-5 хвилин.
Потім додати сіль, мелений перець, часник, видавлений через прес, томатну пасту (можна трохи розбавити водою). Перемішати.