На сьогоднішній день гречка – це бажаний продукт на столах людей, які стежать за фігурою та правильним харчуванням. А щоб урізноманітнити меню та надати цій каші особливий смак, використовують соуси. Саме вони гречку ушляхетнюють.
Гречана крупа - 1 склянка Свинина – 250 г Морква – 70 г Цибуля ріпчаста - 70 г Чеснок - 1 зубчик Томатна паста – 1 ст. ложка Олія - 50 мл Сіль - 8-10 г (за смаком) Перець чорний мелений - 4-5 г (за смаком)Гречку промити, залити у каструлі водою (2 склянки), відправити на плиту. Коли вода закипить, зменшити вогонь, додати|добавляти| сіль|соль| (4-5 г).
Варити гречку під кришкою на малому вогні 20 хвилин|мінути|.
Цибулю очистити та нарізати кубиками.
Моркву очистити та натерти на тертці.
М'ясо нарізати на шматочки та пропустити через м'ясорубку.
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
Українці ризикують втратити половину пенсії: чому так відбувається і хто буде без грошей після індексації
Українських ухилянтів "зловлять" з усіх боків: ТЦК запускає цифровий капкан, що грозить штрафами та арештами
Готуйтесь, ТЦК можуть отримати право стріляти: в Україні народжується свій "Ізраїль"?
Викласти фарш у сковороду із обсмаженими овочами.
Обсмажити фарш із цибулею та морквою протягом 4-5 хвилин.
Потім додати сіль, мелений перець, часник, видавлений через прес, томатну пасту (можна трохи розбавити водою). Перемішати.
